Ασφαλιστικοί & Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι

Επιλέξτε μας από το σύνολο της αγοράς για αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς.

Για την εταιρεία μας κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και του το αποδεικνύουμε εμπράκτως καθημερινά με την εξυπηρέτησή μας και τις επιλεγμένες συνεργασίες μας.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε στον χώρο, ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι, από το 1995. 

Σε αυτό το διάστημα, συνεργαστήκαμε με διάφορες μεγάλες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς υπό το καθεστώς του Agency System. Αποκτώντας εμπειρίες και γνώση, σχεδιάζαμε ημέρα με την ημέρα το όραμά μας για κάτι ξεχωριστό, με τις αξίες και τα πρότυπα με τα οποία έχουμε γαλουχηθεί.

Το 2002, στην οδό Πάριδος στο Ίλιον, ανοίγει τις πόρτες του το ασφαλιστικό πρακτορείο του Ιωάννη Σκαμπαρδούκα. Το όραμά μας λαμβάνει σάρκα και οστά. Με μεράκι, συνέπεια και αγάπη για το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου, με σεβασμό προς τον πελάτη και κατανόηση των ιδιαιτέρων αναγκών του, η επιχείρηση χαράζει την πορεία της προς το μέλλον συνάπτοντας σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς.

Το 2010 θα αποτελέσει το έτος ορόσημο για την πορεία μας. 

Ιδρύεται η εταιρεία X-ASFALISI S.A., υπό την επωνυμία Σκαμπαρδούκας Ιωάννης & Σκαμπαρδούκας Γρηγόριος, με Πρόεδρο τον πολύπειρο Ιωάννη Σκαμπαρδούκα και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον υιό του Γρηγόριο Σκαμπαρδούκα.

Επενδύονται σημαντικά κεφάλαια στην τεχνολογία, το γραφείο μηχανογραφείται πλήρως και διευκολύνεται η καθημερινή λειτουργία της γραμματείας. Επόμενος στόχος, η δυνατότητα ηλεκτρονικής ασφαλιστικής κάλυψης, η οποία θα μειώσει τον χρόνο απόκρισης.

Ωστόσο, η προσωπική επαφή του ασφαλιστικού συμβούλου με τον πελάτη είναι αναντικατάστατη. Οι αξίες που εδραίωσαν το όνομά μας στον ασφαλιστικό χώρο πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρην οφθαλμού.