1887361
Ασφάλιση Οικογενείας
Σε έχουν ανάγκη!
Η ευτυχία της οικογένειας σου εξαρτάται από εσένα, όταν δεν θα είσαι εκεί να προσφέρεις. Εξασφάλισέ την, τώρα!
186036
Νοσηλευτική Περίθαλψη
Γιατί αξίζεις την καλύτερη!
Περιμένεις να καλυφθείς από το ασφαλιστικό σου ταμείο; Πάρε στα χέρια σου την τύχη της υγείας σου. Επίλεξε το νοσηλευτικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει.
443563
Ασφάλιση Οχημάτων
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Μέσα από μία πλειάδα επιλογών, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας μας θα σου προτείνουν το πρόγραμμα ου ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου... και στο πορτοφόλι σου!
baby-22194_1920
Φροντίδα Σπουδών
Γιατί δεν μένουν πάντα παιδιά!
Εξασφάλισε το μέλλον τους ξεκινώντας από το παρόν τους. Κάλυψε το κόστος σπουδών τους για να τα δεις "όπως επιθυμείς", να πατάνε γερά στα πόδια τους!

Κλάδοι Δραστηριότητας

Ζωής & Προστασίας Εισοδήματος

Η οικογένεια μας είναι από τους σημαντικότερους θεσμούς στη ζωή μας. Πρέπει να την προστατέψουμε με κάθε τρόπο, όμως για να το κάνουμε πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε έργο. Τα προγράμματα ασφάλισης κεφαλαίου και προστασίας εισοδήματος είναι τα καλύτερα εργαλεία επίτευξης αυτού του σκοπού.

Προστασίας Περιουσίας

Η περιουσία σας κινδυνεύει κάθε στιγμή, από διάφορους παράγοντες, φυσικούς, τεχνικούς ή κακόβουλους. Είμαστε σε θέση μέσα από μία σειρά συνεργασιών να σας προσφέρουμε την ενδεδειγμένη λύση για την κάλυψη της οικίας σας, της επιχείρησής σας ή οποιουδήποτε άλλης μορφής περιουασικού στοιχείου.

Χρηματοοικονομικά

Σε ένα οικονομικά ασταθές παγκόσμιο περιβάλλον η ανάγκη για συστηματική αποταμίευση και διασφάλιση του επενδυόμενου κεφαλαίου είναι πλέον επιτακτική. Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου αποτελεί εγγύηση για εσάς, είτε είστε επιχείρηση είτε ιδιώτης.

Ασφάλιση Οχημάτων

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην εταιρείας μας είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωτική! Είναι υπεύθυνη επιλογή! Σας προσφέρουμε απεριόριστες δυνατότητες, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες, στην πιο συμφερουσα τιμή της αγοράς.

Νοσοκομειακών Προγραμμάτων

Σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της ελληνικής αγοράς σας προσφέρουμε πληθώρα επιλογών που θα καλύψουν εξολοκλήρου ή θα συμπληρώσουν τις παροχές του κοινωνικού φορέα ασφάλισης. Οι έμπειροι σύμβουλοι μας θα φροντίσουν για την σωστή ενημέρωσή και καθοδήγησή σας.

Λοιποί Κλάδοι

Η ασφαλιστική αγορά αναπτύσσεται όσο νέοι κίνδυνοι προκύπτουν που μπορούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία της ζωής μας. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει διευκολύνει τη ζωή του ανθρώπου αλλά παράλληλα έχει δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλιση αυτών των νέων τεχνολογιών και των συνεπειών τους.